Isnin, 26 Februari 2018

YOUTH SKINCARE : BERAPA HARGA SET INI ATAU ADAKAH DIJUAL SECARA BERASINGAN?

Assalamualaikum.

Dalam artikel yang lepas, kita telah pun tahu kebaikan serta semua komponen yang ada dalam set skincare YOUTH ini. Kali ini, emak mahu berkongsi dengan kalian harga set ini apabila diperkenalkan nanti.

Bermula MAc 2018, YOUTH akan mula dijual kepada seluruh rakyat Malaysia tanpa ada pengecualian. Ia dijual dalam bentuk Set Intensif  iaitu set penuh dengan semua komponen penjagaan kulit, serta Set Permulaan yang mengandungi 3 komponen utama.

SET INTENSIF

harga youth

Boleh didapati dengan harga RM1338.25. Memiliki set ini, membolehkan kita mendapatkan manfaat sepenuhnya dari rangkaian penjagaan kulit YOUTH. 

Ia membantu mengurangkan kedutan, memudarkan bintik hitam dan pigmentasi, membaiki kulit akibat kesan matahari, mengembalikan keremajaan serta meningkatkan kecerahan kulit kita. Set ini terdiri daripada:
 1. Luminous Gel Oil Cleanser
 2. Perfecting Skin Toner
 3. Youth Activating Serum
 4. Age Defense Moisturizer-SPF 50
 5. Advanced Renewal Night Cream 
 6. Radiance C + E ---> secara percuma tau
 7. YOUTH Beauty Bag ---> percuma lagi sekali
 8. Regimen Card
Menarik sangat tawaran ini kan.

SET PERMULAAN
harga youth

Boleh didapati dengan harga RM901.00. Set ringkas yang sangat sesuai untuk kulit bagi membantu kulit kita bertukar baru, terhidrat, dilindungi serta mengekalkan keremajaan. Set ini mengandungi:
 1. Luminous Gel Oil Cleanser
 2. Perfecting Skin Toner
 3. Youth Activating Serum
 4. Age Defense Moisturizer-SPF 50
 5. Advanced Renewal Night Cream 
 6. YOUTH Two Way Magnifying Mirror ---> percuma tau
 7. Regimen Card
Memang wow la tawaran dari shaklee ini. Rugi benar jika kita terlepas peluang kan.

KEAHLIAN PERCUMA PENGHANTARAN PERCUMA

Selain dari tawaran yang super duper best ini, Shaklee juga menawarkan keahlian percuma. Keahlian ini bernilai RM79.00. Sekaligus anda akan menikmati harga ahli yang lebih menarik sehingga 20% diskaun. Pulak tu, boleh dapat bonus tunai tau, banyak ni...ada sekitar RM100++ hingga RM200++. Malahan Set ini akan dihantar secara percuma kaepada anda.

Sebenarnya, dengan membeli  Set YOUTH anda untung berganda-ganda. Manfaat kulit dapat, penjimatan wang juga dapat. Menarik bukan tawaran Shaklee.

ADAKAH SET YOUTH DIJUAL BERASINGAN?

Ya, YOUTH akan dijual berasingan mulai Mei 2018. Buat masa ini, YOUTH hanya dijual dalam bentuk Set Intensif dan Set Permulaan. Bukan apa, jika dari mula kita tidak menggunakan set ini secara optimum, manakan dapat manfaat sebenarnya. Jadi Shaklee hanya menjual YOUTH secara berasingan mulai Mei 2018.


 **Nak order Set Penjagaan Kulit Shaklee YOUTH?

WhatsApp kami di 013-3786399 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Yuswirda Mohamad untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Sertai Kami“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.
1 ulasan:

Catat Ulasan