Khamis, 22 Februari 2018

SET PENJAGAAN KULIT YOUTH SHAKLEE


Assalamualaikum

Baru-baru ini, Shaklee telah melancarkan set penjagaan kulit terbarunya di Malaysia. Ya ia telah dilkancarkan 6 bulan lepas tetapi hanya baru beberapa minggu dilancarkan di Malaysia. Jangan Tak tahu, Shaklee adalah sebuah syarikat multinational.

YOUTH adalah pengganti kepada set penjagaan kulit Nutriwhite dan Enfusella. Ia melalui kajian selama 8 tahun sebelum dibenarkan untuk dipasarkan. Berhati-hati sangat abam Roger Barnett si CEO Shaklee tu kan. Beliau hanya mahu yang terbaik untuk semua pengguna shaklee.

YOUTH, skincare shaklee

YOUTH, skincare shaklee

Youth ni 100% semulajadi dan 100% dan 100% bebas racun. Kita biasa mendengar produk penjagaan kulit yang semulajadi tetapi ia tidak dijamin berkesan. Berbeza dengan YOUTH, keberkesanannya dijamin oleh Shaklee. Ia dijamin mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat, parut, kedut, kusam dan masalah pori kulit. 

Setelah hampir 6 bulan dilancarkan, SKIN CARE YOUTH SHAKLEE telah menerima banyak FEEDBACK POSITIVE dari Pengguna Youth Shaklee yang memberi REVIEW dan TESTIMONIAL  bagaimana YOUTH SHAKLEE SKIN CARE berjaya :
  •     memudarkan jeragat bertompok seawal 21 hari penggunaan
  •     mengeringkan jerawat batu dan jerawat bernanah seawal 7 hari penggunaan
  •     mengurangkan kedutan di mata dan tepi bibir seawal 21 hari
  •     mengurangkan parut berlubang akibat jerawatm seawal 7 hari penggunaan.
Pasti ramai yang berminat untuk mendapatkan YOUTH kan. Bersabar. YOUTH hanya  dijual kepada pengguna mulai Mac 2018. Jadi, sempatlah anda semua menabung sebelum masanya tiba.


yuswirda yusak
PEMINAT BARU YOUTH
shaklee wangsa maju, setiawangsa, lembah keramat
013-3786399


1 ulasan:

Catat Ulasan