Khamis, 25 Januari 2018

PROMO JAN 2018 MASIH BERBAKI 5 HARI

Assalamualaikum.

Seperti yang korang maklum, bulan Januari 2018 ada promo OMEGA GUARD. Ia adalah minyak ikan yang diperkaya dengan asid lemak omega-3 seperti DHA, EPA dan ALA. Tidak perlu ragu-ragu dengan kualiti Omega Shaklee yang diproses daripada ikan dan bukannya hati ikan (fish liver).


OMEGA GUARD, PROMOSI jan 2018, kesihatan kulit, kesihatan jantung, sendi, nutrisi ibu hamil

Tanpa promosi, Omega Guard boleh didapati pada harga RM144.43. Januari ini dengan promosi tersedia, korang boleh dapatkan 3 botol Omega pada harga RM411.55 berbanding RM433.29 mengikut harga biasa. Berbaloi-baloi ambil peluang ini.

Secara ringkasnya, Omega Guard bermanfaat kepada tubuh badan kita pada perkara berikut:
 1. Menyokong Kesihatan Jantung
 2. Menyokong Fungsi Otak Yang Sihat
 3. Menyokong Fleksibiliti Sendi
 4. Nutrisi Penting untuk Ibu Hamil Menyusu
 5. Menyokong Kesihatan Kulit
 6. Meningkatkan Fungsi Imun
 7. Meningkatkan Kesihatan Sperma
Jadi, jangan tunggu lagi. Cepat-cepat ambil peluang ini ya.

*Produk ini tidak bertujuan untuk diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.


 YUSWIRDA YUSAK
Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Melawati
Tel: 013-378 6399


1 ulasan:

 1. Asalamu alaikum...
  Mohon dimaafkan jika postingan ini menyinggung perasaan anda semua tapi saya hanya mau menceritakan pengalaman pribadi saya waktu jadi Tkw. Perkenalkan terlebih dahulu nama saya Rahma Putri biasa di panggil Putri, dulu Saya bekerja di salah satu Seafood restaurant di dubai, tapi saya sudah menyerah dengan keadaan disana . Dulu waktu mau pulang ke indonesia tapi gak ada ongkos. saya mulai putus asa, gaji pun tidak cukup di kirim ke indonesia buat orang tua, sedangkan hutang banyak, kebetulan buka-buka internet mendapatkan website https:/w/pesugihandanaghaib9.blogspot.com. waktu itu saya langsung buka alamat tersebut. Dan Kebetulan ada nama Mbah Suro katanya bisa bantu orang melunasi hutang melalui jalan Pesugihan Dana Gaib. dengan keadaan susah jadi saya coba beranikan diri menhubungi langsung nomernya +6282354640471 dan berkenalan dengan beliau Mbah Suro, Dan saya menceritakan keadayan saya. Beliau menyarankan untuk mengatasi masalah perekonomian saya dengan pesugihan,m dana ghaib nya. Dan alhamdulillah sudah terbukti nyata hasilnya sekarang. Terima kasih banyak ya allah atas semua rejekimu selama ini..

  BalasPadam