This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Khamis, 25 Jun 2015

MENGINGATI ALLAH VS B COMPLEX

Assalamualaikum.

Saya doakan anda pada pagi ini,  beroleh ketenangan dan kedamaian hati yang berpanjangan. Stress, b complex shaklee, kelebihan b complex shaklee, Tenang hati, meredakan tekanan,
Dengan mengingati Allah (zikir), hati menjadi tenang.

Dengan mengambil B complex shaklee, membantu kesihatan fungsi saraf lantas meredakan tekanan, sakit kepala, kemurungan dan insomnia.

Mana satu yg perlu diambil? Saya ambil kedua-duanya sekali. Kenapa?

Manusia perlukan asbab untuk sembuh, sakit, mati dan sebagainya. Pendek kata, Allah jadikan asbab supaya manusia mudah menerima segala kejadian yg menimpa mereka. B complex juga adalah asbab untuk sembuh.

Jadi kita tak perlu pilih salah satu. Kita bebas untuk memilih kedua-duanya.

HARGA

Zikir harganya hanyalah keihklasan hati dan keyakinan yg tinggi kepada Allah.

B complex pula berharga RM53.75 dan tahan 120 hari, bersamaan 4 bulan. Maksudnya kita hanya perlu membayar RM0.45 sen bagi sebiji B complex. HHHMMM dah terlebih berbaloi dengan nilai duit kita kan.
 
Tak payah fikir 2, 3 kali. cepat je wasap saya :: 013-3786399 ::

Ok...sekian nasihat pagi.
 * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


Khamis, 18 Jun 2015

MARHABAN YA RAMADHAN

Assalamualaikum.

Saya doakan anda hari ini ceria dan bersemangat menyambut kedatangan Ramadhan. Alhamdulillah. 

Sekali lagi Allah limpahkan nikmat, usia kita dipanjangkan lantas dapat bertemu bulan yang sangat dinanti-nanti = RAMADHAN. Moga Allah beri kita kekuatan untuk beramal dan beribadah sebanyak-banyaknya seterusnya menjadi kelaziman pula ibadah itu di bulan-bulan mendatang.

marhaban ya ramadhan 2015


Salam sayang.. emakskema

Rabu, 3 Jun 2015

PERCUMA VITALEA BERUSIA 100 TAHUN

Assalamualaikum

Saya doakan anda sihat dan dirahmati Allah selalu.

Percuma Vitalea
free vitamin, free vitalea, vitamin 100 tahun

Siapa yang suka barang free, angkat tangan! Saya dah angkat tapi anda pasti tak nampak. hihihi. Ok kembali kepada tajuk artikel, ada vitamin free untuk anda sepanjang May hingga Oktober. Berapa nilainya? Nilai dia adalah RM99.40. Tu dia best tak bestnya vitamin free ni. Vitamin ini adalah VITALEA iaitu vitamin tertua dunia!

Fakta Berkaitan VITALEA

Fakta #1
Vitalea adalah vitamin yang pertama dicipta di dunia.  Sebab tu dia paling tua dan pada May lepas, Vitalea menyambut ulangtahun ke 100. Fine, vitalea lebih tua berpuluh tahun dari saya. Pertama kali diperkenalkan pada tahun 1915 oleh pengasas Shaklee iaitu Dr. Forest C.Shaklee.

Fakta #2

Untuk pengetahuan anda, asalnya Vitalea dipanggil "VITALIZE - MINERAL". Kemudian ia dipendekkan menjadi VITA - MIN. Sejak itulah semua suppliment kesihatan dipanggil vitamin. Hebat kan Vitalea ni. Banyak ni jasa Vitalea.

Fakta #3
Ketika baru di perkenalkan, Vitalea berbentuk cecair. Dengan pembaharuan teknologi, ia telah ditukar menjadi tablet yang mudah ditelan. Buat pengetahuan anda, saiz multivitamin biasanya memang besar, tapi saiz Vitalea sedang-sedang dan mudah ditelan.


Fakta #4
Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran. 12 vitamin dan 7 mineral sepert saranan RDA . Formula Vita-lea sangat komprehensif dan seimbang.


Fakta #5
Vitalea adalah multivitamin terpantas larut di dalam air dan tubuh manusia. Mineral di dalamnya mudah diserap oleh usus kecil. Nak bukti? Ambil sebiji Vitalea dan rendam dalam air. Cuba lihat perubahan air.

Fakta #6
Khasiat 2 tablet ‪Vita-lea‬ bersamaan 40 jenis lauk. Tapi ini tak bermakna lepas ambil Vita-lea, anda tak perlu makan. Tetap perlu makan macam biasa, cuma tak perlu sampai 40 jenis lauk.
 
Fakta #7
Semua orang perlukan Vitalea kerana ia adalah vitamin asas. lagi menarik, Shaklee telah memformulasikan Vitalea-Children khas untuk kanak-kanak. Ya Vitalea Children juga ada promosi beli 3 percuma 1. Boleh baca di sini.
multivitamin kanak-kanak, promosi vitamin, vitamin free

Fakta #8
Harga Vitalea SANGAT MURAH! Paling murah untuk multivitamin yang paling lengkap kandungannya didunia. Hanya RM99.40. Boleh tahan sehingga 4 bulan sebab anda hanya perlu ambil 1 biji sehari. Maknanya anda hanya bayar RM0.83 sen sehari untuk kesihatan yang optimum. Berbaloi kan!

Eh lupa pulak, anda pasti nak tahu macammana nak dapat Vitalea percuma. Ha mudah je, beli apa-apa sahaja vitamin shaklee, daftar sebagai ahli dan anda akan dapat vitalea secara percuma. Senang je kan. So tunggu apa, hubungi saya segera ok.




Selasa, 2 Jun 2015

TEASER MAJLIS HUJUNG MINGGU INI

Assalamualaikum.

Hujung minggu ini saya sekeluarga nak balik kampung. Sambil2 tu, nak meraikan kelahiran 4 orang istimewa dalam family. wahahahaha tetiba emak jadi designer. ok layan gambar ini dahulu. cerita akan menyusul kendian.