Isnin, 11 Mei 2015

PROMOSI BULANAN :: OMEGA GUARD & PHYTOCOL ST :: MEI 2015

Assalamualaikum.

Siapa yang sayang jantung, angkat tangan! Ya saya sayang jantung saya. sebab, jantung tak pernah berhenti bekerja sejak kita terbentuk di dalam rahim sehinggalah saat kematian kita kelak. Jantung adalah organ yang paling kuat bekerja. Haruslah kita sayangi jantung supaya jantung kekal sihat dan dapat bekerja dengan baik.

Bulan Mei adalah bulan sayangi jantung. Shaklee telah mengadakan promosi berkembar demi membantu kita menjaga kesihatan jantung. Bulan ini, ada promosi Omega Guard dan Phytocol ST. Kedua vitamin ini merupakan vitamin utama dalam menjaga kesihatan jantung.

FUNGSI OMEGA GUARD SHAKLEE & PHYTOCOLSamada  jantung dapat berfungsi dengan baik atau tidak, sangat berkait rapat dengan kolestrol. Jantung mengepam darah keseluruh tubuh melalui saluran darah yang sangat kecil. Jika saluran darah sumbat atau sempit, jantung terpaksa bekerja lebih keras dari biasa. Kolestrol yang bersifat suka melekat di dinding saluran darah, akan mengganggu proses ini. makin banyak yang berkumpul, makin sempit saluran darah. Maka makin kuatlah jantung terpaksa bekerja.

Secara umumnya, PHYTOCOL ST mengandungi Fitosterol iaitu struktur molekul yang hampir sama dengan kolestrol. Fitosterol akan bersaing dengan kolestrol untuk diserap ke dalam saluran darah. Ia menyebabkan kolestrol kalah dan terapung di dalam darah. Maka saluran darah selamat dari menyerap kolestrol.

Bagaimana pula dengan kolestrol yang masih ada dalam darah? Ok, kat sini lah Omega berfungsi. OMEGA GUARD akan menapis kolestrol yang tertinggal dan dihantar ke sistem perkumuhan. Jadi, selamatlah badan kita dari menyerap kolestrol jahat ini.


PROMOSI

Nampak kan pentingnya kedua vitamin ini. Kolestrol biasanya tidak kita sedari sehinggalah kita telah diserang dengan serangan jantung. Mencegah lebih baik dari mengubat. Eloklah ambil peluang untuk mengambil kedua vitamin yang baik ini.

Promosi bulan Mei ada dua:

BELI 6 FREE 1

OMEGA GUARD - RM816
-FREE membership Bernilai RM69
-FREE Omega Bernilai RM210
-Bonus tunai RM30.00++


PHYTOCOL-ST - RM1182
-FREE membership Bernilai RM69
-FREE Phytocol Bernilai RM197
-Bonus tunai RM40.00++
Promosi shaklee mei 2015, promosi kolestrol, promosi jantung, menjaga jantung, kolestrol jahat

BELI 2 DENGAN DISKAUN 5%

OMEGA GUARD - RM258. Harga asal RM272
PHYTOCOL-ST- RM374. Harga asal RM394

Promosi shaklee mei 2015, promosi kolestrol, promosi jantung, menjaga jantung, kolestrol jahat

Rasa nak cuba? eloklah cuba. Ingat, mencegah lebih baik dari merawat!


0 ulasan:

Catat Ulasan