Rabu, 20 Mei 2015

AHLI NUTRISI SHAKLEE YANG BERKELAYAKAN

Assalamualaikum.

Meriah pagi ini apabila saya membuka Facebook. Kisah Apa? Ya majlis KONVO AHLI NUTRISI SHAKLEE. Apa maksudnya? Majlis ini meraikan kejayaan pengedar-pengedar shaklee berdaftar yang mengambil ujian menjadi ahli nutrisi shaklee. Dan antara yang berkonvo adalah Emak, Nenek dan Makcik saya dalam bizz Shaklee. Bangga saya dengan mereka ini. TAHNIAH UOLS!

APA KELEBIHAN MENJADI AHLI NUTRISI SHAKLEE?

Shaklee membenarkan mereka mengadakan bengkel mini nutrisi shaklee. Maknanya mereka ada lesen besar untuk bercakap, melatih, memberi nasihat, memberi panduan dalam hal-hal nutrisi berkaitan rangkaian vitamin shaklee secara terbuka. Selama ini, bengkel-bengkel nutrisi hanya dikelolakan oleh pakar nutrisi yang berkhidmat dengan shaklee. Pakar ini sememangnya mereka yang mempunyai latar pendidikan dan kelayakan dari institusi yang berkaitan sahaja. Sekarang, pengedar produk juga layak untuk melakukannya. Best bukan!

ahli nutrisi shaklee, bisnes bermentor, mentor terbukti berjaya, kelayakan shaklee

"Maknanya mereka ada lesen besar untuk bercakap, melatih, memberi nasihat, memberi panduan dalam hal-hal nutrisi berkaitan rangkaian vitamin shaklee secara terbuka"


Saya tumpang gembira dengan kejayaan mereka. Merka adalah kebanggaan saya serta seluruh keluarga EmakSkema Millionaire Family. Saya seronok, saya bermentorkan orang yang layak. Yang mengajar saya bukan secara buta tuli. Mereka ini berilmu, berpengalaman dan terbukti berjaya. 

Shaklee adalah satu syarikat yang serius dalam memastikan produk mereka SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. Shaklee juga SERIUS memastikan pengedar produk mereka mempunyai kelayakan dan ilmu yang betul untuk dikongsi seterusnya membantu orang lain. Kita memang tidak perlu ragu-ragu terhadap rangkaian vitamin serta produk shaklee yang lain. Shaklee memang komited.

Apa lagi yang kita mahu? Sistem perniagaan yang hebat dan menguntungkan pengedar! Vitamin dan produk yang dijamin! Keberkesanan yang terbukti! Tinggal kita la yang perlu memutuskan. Mahu shaklee atau tidak!

Mahu sertai keluarga shaklee kami? Jom...jangan segan hubungi saya segera!


5 ulasan:

Catat Ulasan