Selasa, 23 September 2014

SET BUASIR DARI SHAKLEE

Assalamualaikum.

Saya ingin menyambung perbincangan berkaitan Set Buasir. Sebelum ini, telah saya kongsikan bagaimana, seorang rakan telah mendapat buasir akibat tidak peka dengan masalah ini. Anda boleh rujuk ceritanya di sini. Syukur alhamdulillah, masalah beliau telah selesai. Jadi jom kita usya apa yang diambil oleh beliau untuk menangani masalah buasir peringkat 3 nya itu:

set buasir shaklee, pendarahan di dubur, kaedah melembutkan najis, sakit ketika berak, buasir 
Ok, sudah terang lagi bersuluh. Gambar di atas menunjukkan vitamin yang diambil oleh rakan saya itu bagi masalah buasirnya. Masalah buasir beliau adalah sampai ketahap bengkak yang terkeluar dari dubur dan mengeluarkan darah sekali-sekala iaitu BUASIR TAHAP 3.


KEBAIKAN SET BUASIR SHAKLEE

Ostematrix
 • Melembutkan najis
 • Melancarkan pembuangan
 • Melegakan perit akibat najis yang keras
 • Tidak perlu meneran ketika membuang

Omega Guard
 • Menyurutkan bengkak
 • Menghalang buasir terkeluar dari dubur
 • Menghilangkan wajah hodoh akibat bengkak buasir

KESAN BUASIR TERHADAP KEHIDUPAN SEHARIAN KITA
 
Masalah buasir bukanlah masalah yang ringan. Apabila kita lambat menanganinya, lama kelamaan ia akan melarat dan mengakibatkan masalah yang lain. Anda tahu, buasir boleh mengakibatkan masalah berikut:
 1. Hilang keinginan untuk melakukan hubungan intim dengan pasangan. Ia berlaku akibat malu dengan kekurangan diri. 
 2. Masalah rumah-tangga yang lebih berat. Ia boleh menjadi punca keretakan rumah tangga kerana anda dingin dengan pasangan.
 3. Hilang keyakinan diri. Akibat sering sakit dan mengeluarkan darah, lama-kelamaan anda semakin malu dan kurang yakin serta sentiasa dalam mood sakit.
 4. Prestasi bekerja akan menurun. Anda tidak dapat fokus kepada kerja kerana memikirkan masalah buasir yang dihadapai.

Sebenarnya banyak lagi implikasi buasir ini. Nampak ringan tetapi akibatnya sangat banyak. Nasihat saya, segera dapatkan rawatan sebelum ia melarat.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

0 ulasan:

Catat Ulasan