Ahad, 21 September 2014

MEMPERKAYA TEKNIK PEMASARAN YANG SANGAT SANTAI

Assalamualaikum.

Hidup ini bukan sekadar duit sahaja. Pagi petang siang malam semata-mata duit. Kita mahu mencari duit dengan rasa yang sangat selesa dan santai. Untung sangat saya menjadi ahli keluarga shaklee Genkimomma. Banyak aktiviti yang saya boleh sertai untuk memperkembangkan bizz shaklee saya dan mempereratkan ukhuwah sesama insan. 

Aktiviti pada hari Cuti

Alkisahnya, semalam diadakan kelas untuk mengajar anak-anak bizz Genkimomma menjadikan BLOG MASING-MASING MUDAH DIJUMPAI ORANG! Maksudnya, jika taip di google tentang shaklee dan penyakit yang berkaitan, pasti blog anda berada dalam page pertama carian. Jadi, orang akan jumpa anda dahulu sebelum jumpa orang lain. Maksudnya, peluang untuk anda mendapat pelanggan 100% lebih tinggi dari orang lain yang berada pada page ke 2 ke 3 dan seterusnya. Ala biasalah, bila kita membuat carian (search) di google, kita cenderung melawat blog yang tersenarai dalam page pertama. Mana yang datang dulu itulah yang kita 'klik' pautan blognya berbanding blog-blog lain yang datang kemudian.

KAEDAH BIZZ YANG BETUL

Special betul dengan keluarga ini, mentor yang sporting, yang selalu menunjuk jalan kepada anak-anak bizz KAEDAH YANG BETUL, YANG MUDAH, YANG MURAH dan BOLEH DIWARISKAN kepada anak cucu bizz sendiri nanti. Bukan apa, saya telah melihat banyak teknik pemasaran yang diguna pakai oleh tim bizz shaklee yang lain. Kaedah-kaedah itu kebiasaannya nampak gempak, menarik tetapi sukar untuk diikuti apatah lagi diwariskan kepada anak cucu bizz sendiri. Jadi, bagaimana anak-nak bizz yang baru mahu bermula, mahu mengorak langkah yang sama? Jika jalan yang terbentang telah sedia berliku, tak kuat semangat, lemah pula matlamat bizz nya, alamat mereka ini tidak akan nampak jalan yang ada. Betul-betul?

PENTINGNYA MEMILIH KELUARGA SHAKLEE YANG BETUL

Memilih keluarga yang betul dalam bizz shaklee atau apa jua bizz, adalah sangat-sangat penting. Mentor yang betul, yang telah terbukti berjaya, mampu menjadikan anda berjaya. Mahu berjaya, haruslah anda berada dalam kalangan orang yang berjaya. Pasti, aura kejayaan akan menarik anda ke arah kejayaan!

Jom layan gambar disekitar aktiviti kelas kami ini. 

Best tau, anak2 pun boleh diajak bersama. Apa nak risau anak kecil... Yang Penting adalah keinginan anda untuk berjaya dan sudi dibimbing.
Amacam, best kan. Siap ada yang tolong jagakan anak lagi time orang lain belajar. Semua suka-rela je nak bantu 'ahli keluarga' sendiri. Untunglah, moga anda juga berpeluang seperti saya. Berada dalam keluarga bizz shaklee yang sangat happening.

Alangkah indahnya bila bisnes bukan satu bebanan tetapi suatu keseronokan!

Jom sertai kami, kami akan bimbing anda sehingga berjaya. 


0 ulasan:

Catat Ulasan