MACAM MANA NAK DAPATKAN HADIAH BEST SEBAB BELI BASIC H

Assalamualaikum.

Saya baru pulang dari makan tengahhari. Walaupun hari ini Jumaat, rehat lama sikit dari biasa, makan tetap cepat dan balik tetap awal ke pejabat. Ok tengah saya surfing, ternampak artikel best dari HanisHealthyLife. Apa? Ha ini dia, set pembersihan rumah dari Shaklee / Set Get Home Clean

BASIC H, SET HOME CLEANING, SABUN BASUH BAJU, PELEMBUT PAKAIAN, SABUN BASUH PINGGAN SHAKLEE

APA YANG DITAWARKAN OLEH SET INI?
Set Get Home Clean dari Shaklee ini mengandungi :
  1.     Fresh Laundry Concentrate (Sabun basuh baju)
  2.     Soft Fabric Concentrate (Softener untuk cucian pakaian)
  3.     Dish Wash Concentrate (sabun basuh pinggan)
  4.     Basic H² Organic Super Cleaning Concentrate (cucian serbaguna)

APA LA YANG BEST SANGAT?
Tak ada yang best pun, ia adalah set untuk membantu anda membersihkan rumah, kecuali anda suka point-point berikut:
  1. Tidak bertoksid
  2. Tanpa gas beracun
  3. Tanpa bahan kimia berbahaya
  4. Tanpa bahan pewangi
  5. Lembut pada tangan
  6. pH seimbang
  7. Tanpa klorin

Kan biasa je. Tapi paling saya suka adalah, kepekatannya yang tinggi. Jadi bancuh sikit dah cukup untuk digunakan. Beli 1 botol, TAHAN BERBULAN-BULAN. Jadinya JIMAT DUIT ANDA. Betul tak? Memang jimat sangat. 


OK, BERAPA HARGA SET NI?
Murah sangat-sangat, Bayangkan beli sekali tahan 3 - 4 bulan. Satu set ini hanya RM194 sahaja. 


HADIAH OH HADIAH
Oppppsss bukan itu sahaja, anda perasan kan botol spray dan beg woven tu? Sebenarnya itu adalah hadiah apabila anda membeli set lengkap di atas. Sebenarnya boleh je nak beli satu demi satu. Tapi kalau anda beli set ini sekaligus, dapat hadiah dia. Beli basic H sahaja pun, tak dapat hadiah tau. Pastikan beli satu set lengkap ye.

Ok lah, saya akan kongsikan pengalaman saya menggunakan set pembersihan rumah dari shaklee ini lain kali. Jangan lupa, kalau anda berminat, hubungi saya ya.


 

TENANGKAN HATI KITA DISAAT HATI GUNDAH

Assalamualaikum.

Hati saya tidak tenang. Akhir-akhir ini telalu banyak isu berkaitan umat Islam yang mencengkam hati. Saya merasa susah hati. Saya rasakan terlalu ramai orang mendabik dada lebih pakar daripada 'ahlinya'. Walau apa penjelasan yang diberi, mereka ini tetap tidak mahu menerima. Oh saya insan biasa, tidak mampu untuk tolong menjawab segala ketidakpuasan hati mereka. Jika penjelasan yang jelas pun mahu diputar belitkan, maka saya mengalah. 

Hati saya gundah, mereka ini  tidak lagi mahu mencari yang benar. Sebaliknya mereka senang mencari yang salah. Menyalahkan orang di sana sini, tidak lagi menilik salah diri sendiri. Jadi, jalan terbaik adalah kembali kepada pencipta. Ya Allah, doaku mudahan mereka sedar. Marilah tenangkan diri, hayati istigfar yang sangat menyentuh hati ini. Moga anda juga bertambah tenang apabila mendengarnya.

Follow Us @soratemplates

Pengikut

PELAWAT

INSTAGRAM

Categories

Tags

JOM BORAK

BIODATA

YUSWIRDA MOHAMAD YUSAK
DOB: 4 MEI
Kampung: SEKINCHAN, Selangor
Pendidikan:
2010 – MSc in Remote Sensing UTM (Research)
2005 – BScience Remote Sensing, UTM
2000 – Sek. Agama Menengah BESTARI JAIS, USJ, Selangor
1998 – Sek Agama Menengah Pasir Panjang, Sekinchan
1995 – SK Sungai Nibong, Sekinchan
Kerjaya:
2013 - Current - Shaklee Independent Distributor
2008 - Current  - GIS Analyst, SAPURA

Email: awilskema@gmail.com

INFO BIODATA

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Taman Setiawangsa (Keramat Wangsa), KL. (Shaklee ID : 926196). 

Cash On Delivery (COD) sekitar Setiawangsa, Keramat, Masjid Negara, Kg. Dato Haron PJ, Sekinchan & Sg. Besar.

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei, menggunakan Poslaju, GDEx atau Skynet. 

Apabila membeli vitamin di emakskema.com, anda bakal memperolehi:- 
= Harga Istimewa
= Jadual Pemakanan Vitamin
= Konsultasi Berterusan Percuma
= Jemputan Ke Group Facebook Exclusive  
= Peluang Menjana Income dengan SHAKLEE  

Hubungi Emakskema di:
013-3786399 
awilskema@gmail.com

PROMO MEI 2018

Popular Posts