Khamis, 8 Mei 2014

JEMPUTAN EXCLUSIVE DINNER BERSAMA ROGER BARNETT - SHAKLEE CHAIRMAN & CEO

Assalamualaikum


Tak lama lagi, ada national conference (NC) a.k.a majlis anugerah dalam bisnes shaklee. Menarikkan, bisnes MLM pun ada majlis anugerah kecemerlangan tau. Saya- Insyaallah pergi. Tahun ini adalah tahun pertama saya mengikuti majlis ini. Tahun lepas, ketika majlis sama di adakan, saya masih anak benih, tidak memahami dan tidak tahu tarikan yang ada dalam majlis berprestij ini. Insyaallah, tahun ini, hadir untuk mengambil aura keseronokan dan semangat SID-SID yang sangat cemerlang.

Apa yang menarik, mentor saya mendapat jemputan yang sangat exclusive dari shaklee. Master Arnie dan Master Yazid suami isteri akan dijemput makan malam bersama Pengerusi & CEO Shaklee  Corporation iaitu Mr. Roger Barnett. Wah teruja betul mendapat berita ini.

Jemputan ini adalah EKSKLUSIF buat semua Shaklee Malaysia Master Coordinator sahaja, yang telah pun mematuhi syarat-syarat WAJIB yang ditetapkan oleh pihak Shaklee (M) sepanjang tempoh kelayakan, dari Oktober 2013 – Mac 2014, iaitu:

(1)Efektif sebagai Master Coordinator sepanjang tempoh kelayakan!
(2)Organization Value (OV) meningkat sebanyak 10% berbanding 6
bulan sebelumnya!

Alhmadulillah, mentor saya ini telah memenuhi kriteria, dan syarat ketat yang ditetapkan! ;)

NC 2014-Dinner with Roger

Master Arnie kongsikan 5 SEBAB mengapa beliau suami isteri begitu teruja menerima undangan Makan Malam EKSKLUSIF bersama Mr. Roger Barnett iaitu:

(1) Mr. Roger Barnett ialah pemilik Shaklee Corporation, dan juga pemilik kepada syarikat terkenal Burberry, Beauty.Com dan banyak lagi. Beliau menjalankan kajian bertahun (melalui /research team/ sendiri), dan berhabis jutaan ringgit, sebelum membuat keputusan untuk membeli Shaklee Corporation!

(2) Tawaran EKSKLUSIF yang jarang-jarang sekali berlaku! Serius EKSKLUSIF!

(3) Hanya 47 orang Shaklee Master Coordinators di seluruh Malaysia sahaja yang LAYAK untuk mendapat jemputan Makan Malam Eksklusif ini.

(4) Kriteria kelayakan yang ditetapkan oleh pihak Shaklee (M), walaupun nampak mudah, namun bukan senang untuk memenuhinya. Kalau senang, pasti lebih ramai Masters yang boleh sertai majlis Makan Malam Eksklusif ini. Senarai Master Coordinators Shaklee Malaysia, DI SINI

(5) Ini bukan kejayaan kami suami isteri sahaja, malah, merupakan KEJAYAAN ORGANISASI KAMI, GenkiMomma Group Kami mewakili seluruh Empayar GenkiMomma & SOHO Mommies telah membuktikan bahawa kumpulan kami juga SAMA KUAT, dan bersaing SAMA SIHAT dengan kumpulan Shaklee yang lain.


sumber

Ha... teruja tak. Insyaallah, suatu hari nanti saya juga akan turut serta dalam jemputan ini. Dengan bimbingan mentor yang betul, berada dalam group yang betul, kejayaan itu sudah kelihatan. Mudahnya berbisnes jika tahu caranya.0 ulasan:

Catat Ulasan