TAK NAK JOIN SHAKLEE SEBAB SAYA TAK NAK BISNESS

Assalamualaikum


Ramai yang salah faham, kalau jadi ahli Shaklee perlu berniaga. Eh, tak perlu pun. Kalau anda nak makan untuk diri sendiri dan ahli keluarga je pun boleh. Macam juga anda daftar keahlian Avon, Cosway, NR, Tupperware. Ada yang daftar memang untuk berniaga, ada pula yang sekadar nak dapatkan harga ahli yang sudah tentu lebih menjimatkan. Anda tak rugi pun mendaftar ahli kerana…

1) Bayaran keahlian sekali seumur hidup. 


                                 
Pembayaran keahlian hanya sekali seumur hidup. Tak perlu renew setiap tahun untuk kekalkan keahlian. Jika anda tidak membeli dalam masa setahun akaun anda akan bertukar menjadi ‘tidak aktif’, walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda buat pembelian automatik ia akan menjadi aktif semula. Tak perlu buat apa-apa.  Keahlian hanya RM65 sahaja untuk seumur hidup (sila tambah postage RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk sabah sarawak untuk penghantaran memberkit)


2) Jimat 20-30% dengan setiap pembelian produk 



Sekarang ni dengan taraf hidup yang semakin meningkat, sudah tentu segalanya kita nak dengan harga yang murah kan. Dengan mendaftar sebagai ahli, anda berhak mendapat harga ahli yang sudah tentu lebih murah dan menjimatkan. Dan yang lebih jimat lagi produknya memang tahan lama. Ada yang boleh guna sebulan, 2 bulan, 4 bulan sampai 6 bulan pun ada.






3) Pembelian berulang


 
Kebanyakan yang dah guna shaklee, biasanya akan repeat order sebab tersangatlah berpuas hati dengan hasilnya. Jadi tak rugi pun daftar ahli sebab anda akan membeli lagi dan lagi dengan harga yang jimat. Bila dah sendiri sihat, cantik, seronok takkan tak nak share dengan ahli keluarga kan. Tentu kita nak mak ayah, suami, adik-beradik dan anak-anak kita pun sihat.



4) Berpeluang dapat bonus

 
Walaupun tak nak buat bisnes, tapi mana tau ada satu bulan anda beli banyak sebab nak beli untuk mak ayah dan ahli keluarga sekali. Untung-untung dapat bonus. Best kan. Beli untuk kesihatan diri tapi dapat pula bonus.



5) Tak perlu riki-riki harga



Tak perlu lagi nak tanya 2-3 pengedar untuk riki-riki harga sebab anda sendiri dah dapat harga ahli. Dan tentunya itu harga yang termurah. Tak perlu lagi nak bertanya sana sini. sekarang pun dah mudah, beli aje secara online dari website shaklee. klik-klik dan shaklee akan pos ke rumah.

Best kan. Tak rugi pun daftar ahli untuk kegunaan sendiri. Kalau nak bisnes pun dialu-alukan. Kami akan berikan guide yang terbaik. Dengan coaching secara online dan offline.

Bagaimana nak mendaftar?

Hubungi kami segera!

0 comments:

Catat Komen

Follow Us @soratemplates

Pengikut

PELAWAT

INSTAGRAM

Categories

Tags

JOM BORAK

BIODATA

YUSWIRDA MOHAMAD YUSAK
DOB: 4 MEI
Kampung: SEKINCHAN, Selangor
Pendidikan:
2010 – MSc in Remote Sensing UTM (Research)
2005 – BScience Remote Sensing, UTM
2000 – Sek. Agama Menengah BESTARI JAIS, USJ, Selangor
1998 – Sek Agama Menengah Pasir Panjang, Sekinchan
1995 – SK Sungai Nibong, Sekinchan
Kerjaya:
2013 - Current - Shaklee Independent Distributor
2008 - Current  - GIS Analyst, SAPURA

Email: awilskema@gmail.com

INFO BIODATA

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Taman Setiawangsa (Keramat Wangsa), KL. (Shaklee ID : 926196). 

Cash On Delivery (COD) sekitar Setiawangsa, Keramat, Masjid Negara, Kg. Dato Haron PJ, Sekinchan & Sg. Besar.

Penghantaran ke seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei, menggunakan Poslaju, GDEx atau Skynet. 

Apabila membeli vitamin di emakskema.com, anda bakal memperolehi:- 
= Harga Istimewa
= Jadual Pemakanan Vitamin
= Konsultasi Berterusan Percuma
= Jemputan Ke Group Facebook Exclusive  
= Peluang Menjana Income dengan SHAKLEE  

Hubungi Emakskema di:
013-3786399 
awilskema@gmail.com

PROMO MEI 2018

Popular Posts