Khamis, 21 November 2013

AMBIL PELUANG KEEMASAN

Assalamualaikum.

Baru-baru ini saya dihubungi oleh seseorang yang ingin join bisnes shaklee. Ingatkan orang biasa-biasa, rupanya seseorang yang luar biasa. Beliau dari negara jiran kita iaitu Brunei. Terkejut saya dibuatnya, mana nak sangka, orang Brunei berminat dengan bisnes ini. Berdebarnya saya ketika dihubungi, hanya Allah yang tahu. Saya benar-benar tidak menyangka, sejauh negara jiran akan menghubungi saya.

Sayangnya disebabkan Shaklee tiada di Brunei, saya tidak dapat menerimanya sebagai bizz partner. Saya sangat bersimpati dengan beliau. Saya yakin beliau melihat bisnes yang hebat ini sebagai peluang keemasan yang tidak boleh dilepaskan. Apa nak buat, bukan rezeki.

Sebenarnya ramai dikalangan mentor dan rakan dalam group saya mendapat pertanyaan seperti ini. Rakan-rakan di Brunei memang berminat untuk terlibat dalam bisnes yang hebat ini. Tetapi disebabkan shaklee hanya mempunyai cawangan di 8 buah negara, rakyat negara lain tidak dapat bergiat dalam bisnes shaklee. Ya kita bertuah kerana Malaysia tersenarai dalam list tersebut. Buat pengetahuan anda, negara jiran yang beruntung seperti kita hanyalah Indonesia. Untung kita berada di Malaysia kan. Untung juga rakan-rakan di Indonesia.

Apa yang saya mahu tekankan adalah, jika orang lain NAMPAK peluang yang hebat ini, mengapa tidak kita warga Malaysia yang bertuah ini? Rugi rasanya kita melepaskan peluang menyertai keluarga besar Shaklee yang menjadi idaman warga negara lain. Orang lain terkejar-kejar, kita buat xendah pula. Sayang kan. Jadi jangan tunggu lagi, semakin lama peluang ini dibiarkan, semakin lama kejayaan terlepas dari genggaman anda. 

Ayuh mulakan langkah sekarang! Anda tidak akan rugi. Dengan menyertai group kami, bukan sahaja cara menjadi jutawan dunia ditunjukkan kepada anda, malahan anda dibimbing untuk menjadi jutawan akhirat. Kan cantik tu, dunia dipegang, akhirat digenggam.


Bagaimana? Anda tertarik dan ingin mencuba? Hubungi saya sekarang!!!
Your Shaklee Independent Distributor
                      AwilSkema
♥ SMS | WhatssApp : 013-3786399
♥ Shaklee ID : 926196
♥ FB Page : http://www.facebook.com/skemahidupsihat
♥ Email : awilskema@gmail.com
 

0 ulasan:

Catat Ulasan