Isnin, 26 Ogos 2013

KEAHLIAN @ MEMBERSHIP SHAKLEE

Assalamualaikum

PAT-PAT SIKU TERLIPAT
SIAPA YANG CEPAT DIA YANG DAPAT


Kecil-kecil sicili api, walaupun kecil tapi sangat la berisi. Pantun pendek lagi untuk menghuraikan pantun 2 kerat di atas. Hehehehe. Saya suka pantun-pantun Melayu, unik, tersendiri, adaptasi alam, mendalam maksudnya serta indah bahasanya.. saya tidak pasti pantun bangsa lain, yang pasti hanya pantun Melayu yang selalu mengenengahkan unsur alam dan semulajadi bunyinya sebagai halwa telinga. Bangga saya lahir sebagai orang Melayu. Saya bukanlah nak bercerita tentang pantun, tapi saya nak kongsi dengan anda, betapa 2 rangkap pantun diatas, jika kita ikut nescaya kita akan beroleh manfaat yang besar. Apa juga perkara, cepat anda buat, segera lah anda dapat hasil.


Apa juga perkara, jika sekadar diangankan tanpa apa-apa tindakan...tidak akan menjadi kenyataan. Tapi jika anda berangan dan anda cepat bertindak maka cepat anda dapat hasil. Pendek kata siapa yang cepat dia akan dapat. Ha selari pulak dengan kata-kata Dr. Azizan Osman ‘ FAST ACTION FAST RESULT’. Jadi sidang pembaca kalau kita nak sesuatu, seperti nak kaya...perlu la cepat bertindak kearah kekayaan. Jika tidak, kita akan tertinggal di belakang. Sama juga produk Shaklee, makin lambat kita buat keputusan nak makan, makin lambat la kita mendapat manfaat vitamin yang dijamin sentiasa berkesan, sentiasa asli dan sentiasa mesra alam ini. 


Saya sebenarnya ingin kongsikan dengan anda cara-cara menjadi ahli Shaklee. Urm berbaloi ke menjadi ahli ni. Teruskan bacaan anda, anda akan semakin terpikat dengan Shaklee.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?
 
Ada 3 cara untuk menjadi ahli:


1) Bayar Yuran Pendaftaran:  RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU
2) Buat Pembelian: buat belian bernilai RM650 dalam satu resit (order) dan anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM75) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan sehingga RM100+.
ATAU
3) Belian dalam tempoh 1 bulan: buat belian dalam tempoh  1 BULAN bernilai RM700 dengan kami dan kami akan daftarkan anda menjadi ahli secara percuma (bernilai RM75)  serta mendapat CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan sehingga RM50+.
 

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar. Bagaimana, mudah kan !!!!! Sekadar beli produk sahaja pun anda telah layak menjadi ahli. Tak ke berbaloi tu. Siap dapat bonus lagi. Bolehlah bonus cover cost produk yang anda makan setiap hari.
 

Saya dedahkan kepada anda cara yang paling mudah supaya anda tidak pening kepala. Bukan apa, saya pernah consult seorang customer tentang satu lagi cara menjadi ahli. Akhirnya beliau pening kepala dan mintak saya untuk daftarkannya.


 MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN
 

Yuran keahlian yang anda bayar  cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak perlu nak renew setiap tahun. Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah pun maintain points bulanan atau minimum belian.
 

Cukup sekadar gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan serta saudara-mara. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Kalau nak jual pun tak jadi masalah. Anda boleh beli produk pada harga yang murah iaitu 25% kurang daripada Retail Price dan jual pada apa-apa harga yang anda mahu. Tapi pastikan tidak lebih dari retail price ya. Jika anda didapati melampaui retail price, anda boleh dikenakan tindakan tau. Shaklee tegas dalam menjaga kebajikan ahli-ahlinya. Ramai juga yang telah dikenakan tindakan ditarik keahlian kerana ingkar.
 

Jika anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu maintain points tertentu setiap bulan.
 


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

  1. Boleh membeli produk Shaklee pada HARGA AHLI. (Anda jimat 25% dari retail price)
  2. Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Bonus terpijak, dapat tanpa sengaja (sebab anda makan sendiri, anda dapat bonus pula. Pemurah Shaklee ni).
  3. Berpeluang mendapat BONUS KERETA. Boleh pakai duit bonus ni untukbeli kereta baru atau bayar loan kereta sedia ada.
  4. Berpeluang menyertai TRIP dalam & luar negara termasuk UMRAH.
  5. Berpeluang membuat biznes Shaklee, (online dan offline) dengan bantuan MENTOR.
  6. ACCESS ke SPECIAL GROUP kami untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk Shaklee. Kami mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
  7. Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay). Support group ini membantu anda dengan kaedah perbincangan, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi. Satu anda tanya, 10 – 20  orang akan menjawab. Semua akan bantu anda berjaya dan tiada yang akan menikam anda dibelakang.
  8. Perkongsian pengalaman dari mereka yang telah lama berkecimpung dalam business Shaklee dan mereka yang sudah MENJANA PENDAPATAN 5-6 ANGKA SEBULAN!! Inilah waktunya belajar dari orang yang telah berjaya. Untuk berjaya, perlu kepada MENTOR yang telah berjaya.
  9. Pendedahan RAHSIA-RAHSIA bagaimana menjalankan business SHAKLEE SECARA ONLINE. Anda akan diajar kaedah yang betul untuk membuat business Shaklee secara online. Apa yang perlu anda buat, apa yang boleh dilakukan, apa yang perlu anda elakkan dan rahsia bagaimana orang boleh bertahan lama berbusiness secara online dengan Shaklee.
  10. 100% ONLINE COACHING tanpa perlu latihan atau perjumpaan tengah malam. Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar (melainkan urusan pengeposan barang & product pick up sahaja), close sales ataupun cari ahli baru. Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!

SELAMAT DATANG

Kepada ahli yang baru mendaftar di bawah group Emakskema, saya nak ucapkan Selamat Datang. Jom lebih sihat dengan supplemen Shaklee!! Anda telah membuat pilihan yang tepat.


Bagaimana? Anda tertarik dan ingin mencuba? Hubungi saya sekarang!!!
Your Shaklee Independent Distributor
                      AwilSkema
♥ SMS | WhatssApp : 013-3786399
♥ Shaklee ID : 926196
♥ FB Page : http://www.facebook.com/skemahidupsihat
♥ Email : awilskema@gmail.com

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...