Ahad, 23 Jun 2013

ANAK BERPUASA DAN BERTENAGA


Vitamin anak berpuasa

Ramadhan dah kembali. Ibu-ibu, mari menyediakan anak dengan bekalan nutrisi yang lengkap supaya anak anda mampu berpuasa dengan cemerlang! Set ini kehabisan stok pada awal Ramadhan 2012, permintaan pasaran sangatlah tinggi, pastikan ibu-ibu tidak terlewat mendapatkannya. Apa set hot yang perlu diambil oleh anak anda sepanjang Ramadhan? Tentunya Mighty 3 Gem. Gandingan mantap:
  •     ESP
  •     Meal Shake
  •     Performance Drink

Energizing Soy Protein (ESP)


  •  Anak kekal bertenaga sepanjang hari. Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar lebih lama kerana, kadar pencernaan & penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat. Untuk rasa yang sedap, bancuhkan sesuduteh  esp dengan susu coklat kegemarannya.

Performance Drink (PD)


  • Mengelakkan anak mengalami dehidrasi. PD berfungsi untuk mengawal paras cecair di dalam badan sepanjang berpuasa. Setelah berbuka pula,PD bantu anak anda untuk menambah semula tenaga. Pasti si kecil akan kekal ceria sepanjang Ramadhan jika diamalkan sebelum tidur & sewaktu sahur. Rasa Oren yang menyegarkan!

Shaklee Meal Shakes 


  •  Multivitamin & multimineral, yang dilengkapi dengan  protein & fiber. Sesuai bagi anak yang sukar menelan pelbagai jenis vitamin/ suplemen di sepanjang bulan Ramadhan . Fiber membantu sistem penghadaman berfungsi dengan baik, serta membuatkan anak anda tahan lapar lebih lama. Hanya bancuhkan dengan segelas susu rendah lemak, dan anak anda kekal bertenaga sepanjang berpuasa.

Ibu-ibu… marilah melatih anak-anak berpuasa. Melaburlah sedikit untuk anak anda. Anak yang telah dididik dari kecil, mudah mengamalkan ibadah tersebut apabila dewasa nanti. Mari melabur untuk mereka.

Sumber    gambar

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 
Bagaimana? Anda tertarik dan ingin mencuba? Hubungi saya sekarang!!!
Your Shaklee Independent Distributor

                      AwilSkema
♥ SMS | WhatssApp : 013-3786399
♥ Shaklee ID : 926196
♥ FB Page :https://www.facebook.com/skemahidupsihat

 ♥ Email : awilskema@gmail.com

0 ulasan:

Catat Ulasan